Spirituális újdonságok

Mesterséges megtermékenyítés ellen

2014. október 29. - Bolvári Klaudia

ikrek_1414603021.jpg_570x428

Az emberek többsége tudja tapasztalatból,hogy az életben a  legnagyobb kincsünk az egészségünk.Hiszen ha az nincs,akkor érezzük igazán,hogy valami hiányzik az életünkből,valami nincs rendben.A  legtöbb ember életében azon fáradozik ,hogy jólétben élhessen,de kérdem én elég ez nekünk?Hogy van lakás,kocsi,új rucik ,na és a  testi-lelki jólétünk az merre van ?

Sokan nem is gondolják,hogy az életben milyen apróságokon múlnak dolgok..így az egészség is ... Az egészséges ember már magzati korban az.Ugye mikor valaki megszületik,már sok minden látszik,hogy a kisbaba milyen adottságokkal jött a világra.Kék szem szőke haj megvan keze lába stb. Egy dolgot nem lát az ember igazán,hogy a baba hogy jött a világra,mit élt meg magzati korában ,mikor számára az élet elkezdődött.

Sokan őgy hiszik,a lélek csak a  születés pillanatában kerül az anya pocakjában.Hát ezt meg kell cáfoljam.Az embrió a megtermékenyítés pillanatában már érez,és a  lélek már ott van..Úgy működik az  a pici megtermékenyített sejt,mint egy adatfelvevő rendszer.Minden hatás és minden ami őt körülveszi ő azt tudatosítja ,és rögzíti..A lélek kezdettől érzékel..

Hogy jön ide a mesterséges megtermékenyítés ?Biztos sokan most ezt kérdezik..Elmesélek pár dolgot ezzel kapcsolatban ,amiről nem lehet olvasni vagy hallani sajnos..Megpróbálom ítélet nélkül tényeket közölni.A konklúziót mindenki vonja le..

No már most azt tudjuk,hogy jó dolog ez a módszer,hiszen sok pár akinek egyébként nem lehetne babájuk,ezzel a  módszerrel,esélyt kapnak arra,hogy ezt felülírják.Eddig jó is minden,rendben van,csak a későbbi lelki érzelmi dolgokat amiket a gyermeküknél tapasztalni fognak ,azzal együtt vállalják be.

Hogy hol a veszély az egész folyamatban ?No meglátásom szerint ott , hogy orvos végzi egy kémcsőben,ő választja ki amit  a leginkább életképesnek tart,aztán 3 -4 vagy 5 megtermékenyített embriót felhelyez az anya pocakjába.Majd kezdődik 3 4 5 ember élete.Hangsúlyozom kezdődik .Csapó 1!És mi van akkor ,ha tegyük fel egy vagy két magzat elhagyja a terep,lévén mégsem elég életképesek.

Akkor kezdődik az ott maradt lelkek kálváriája. Jó esetben csak egynek,rossz esetben minden hátramaradottnak.Hiszen a  kötődés akkor már kialakul a lelkek között,érzik egymást.Hallják egymás szívdobbanását,lélegzését,mindent ami körülöttük zajlik. 

Mikor elmegy egy magzat,a másik sokkot él át,amely sejtszinten lelki szinten rögzül.

Mikor világra jön,a szülők nagyon boldogok ,épp csak a kicsi magzat nem,mert nem érti hol a tesója,és miért érzi magát olyan furcsán.Na és akkor jönnek a tünetek..Sorjából minden.

Magány,gyász,depresszió,kilátástalanság,félelmek,menekülés,magány,hiányérzet,keresés,ki vagyok én érzése,csak félnek érzem magam,nem hiszem el ,hogy ezt történik velem, a családomban senki nem az igazi érzés,nem lesz barátja,ragadós lesz,nem találja hol a külvilág és a belső világja közöt   határ,nem lesz normális testkapcsolata önmagával,és nehézségei lesznek a suliban.Kötődni emberekhez nagyon nem fog,vagy nagyon fog.

Hisztis makacs öntörvényű ideges üvöltöző szeszélyes ember az ilyen,aki mélyen leplezi  a fájdalmát,úgy hogy a környezetében senki nem fogja megérteni őt.

Kerüli majd az emberek társaságát és furának fogják tartani.úgy érzi majd,hogy nem áll két lábbal a földön,valahol máshol van.Ikertestvére lelke ott is maradhat vele,amit szintén érzékelhet  majd párnában vagy bárhol,ha bajba kerül..

Sok lelki nyavalya vár az ilyen emberre.Szülei vihetik pszichológushoz a gyógyszerek nem segítenek.

Ami meglátásom szerint segít,a spirituális dolgok.Családfelállításban kihozni hogy mi történt,majd letisztítani az illetőről,a bevésődéseket,rossz mintákat ingával,meditálni,befelé figyelni,és hipnózisra egyre legalább elmenni,de egy orvoshoz vagy pszichiáterhez,pl. a Zseni Annamáriához aki   a legjobb a veszteségek feldolgozásában.

Majd végül olyan cseppeket szedni,ami habár nem olcsó,de nagyon jó,amely visszaállítja szervezetben az elcsúszott dolgokat..

Igen ez mind kell ...ezért mondom jól gondolják meg szülők,hogy mit vállalnak be!Mert többe kerül a leves mint a hús!!És itt a lét a tét.Az ember élete..évek mehetnek el úgy ,hogy az ember egy ikertesó elvesztése után nem  az életét éli hanem keres a külvilágban.Mellette rengeteg önmarcangoló kérdést tesz fel,plusz a családjával sem lesz jó kapcsolata,legfőképp szüleivel lesznek konfliktusai.

Ezért kérdem megéri ez az egész ?Vagy egy embriót rakjanak fel,vagy fogadjanak örökbe.De én személy szerint betiltanám az egészet.